Home Košarka NBA All Star utakmica u znaku rekordnih 16 postignutih trojki Stefa Karija, starter Jokić na ivici tripl dabl učinka…(VIDEO)
NBA All Star utakmica u znaku rekordnih 16 postignutih trojki Stefa Karija, starter Jokić na ivici tripl dabl učinka…(VIDEO)
0

NBA All Star utakmica u znaku rekordnih 16 postignutih trojki Stefa Karija, starter Jokić na ivici tripl dabl učinka…(VIDEO)

0
0

Tim Lebron pobedio je Tim Djurent rezultatom 163:160 u izuzetno zanimljivom All Star meču odigranom u Klivlendu. Nikola Jokić je kao starter pobedničkog tima upisao 10 poena, 9 skokova i 8 asistencija za nešto više od 20 minuta provedenih na terenu, a MVP ovog meča bio je Stef Kari koji je postavio apsolutni rekord u broju postignutih trojki na bilo kojoj NBA ili All Star utakmici sa čak 16 postignutih trojki i ukupno 50 poena. Kari je nakon utakmice dobio potpuno novi trofej namenjen MVP igraču All Star utakmice, koji nosi ime Kobija Brajanta. Prve tri četvrtine podeljene su potpuno ravnopravno, prvu je dobio Tim Lebron, drugu je dobio Tim Djurent, dok je treća četvrtina završena nerešenim rezultatom, a koš za pobedu u poslednjoj četvrtini postigao je Lebron Džejms. Četvrti nastup Nikole Jokića na najprestižnijoj utakmici svetske košarke u svojstvu startera, dodatno je potvrdio njegovu impresivnu statistiku koja ga ukoliko ovako nastavi u narednim godinama, vrlo lako može učiniti igračem čiji brojevi spadaju u 10 najboljih NBA igrača u istoriji. Na poluvremenu ove utakmice, NBA liga je organizovala spektakularnu svečanost povodom 75 godina NBA lige na kojoj je predstavljeno 75 najboljih igrača u istoriji najjače košarkaške lige na svetu, a jedini Srbin koji je ušao na ovu elitnu listu je legendarni Pit Maravić. Sledeća All Star utakmica održava se 2023.godine u Solt Lejk Sitiju.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *