Home Košarka Bogdanova partija sezone i 26 postignutih poena nedovoljni za pobedu Atlante, Minesota preživela Indijanu (VIDEO)
Bogdanova partija sezone i 26 postignutih poena nedovoljni za pobedu Atlante, Minesota preživela Indijanu (VIDEO)
0

Bogdanova partija sezone i 26 postignutih poena nedovoljni za pobedu Atlante, Minesota preživela Indijanu (VIDEO)

0
0

U večeri kada je glavni sportski događaj na svetu Super Bowl, odigrane su samo dve NBA utakmice. Atlanta je igrala u Bostonu i poražena je rezultatom 105:95 uprkos najboljoj partiji sezone Bogdana Bogdanovića koji je upisao 26 poena, 6 skokova i 2 asistencije. Sebičnost Treja Janga u finišu utakmice, kada je počeo da sam igra i da upućuje šuteve nakon dvadesetak sekundi driblanja, sprečila je Atlantu da ovu utakmicu učini neizvesnijom, a najbolji igrač Atlante na ovoj utakmici bio je Bogdan, koji ipak u hijerarhiji tog tima nije glavni igrač i na kraju u ključnim momentima lopta nije bila u njegovim rukama, tako da je Boston uspeo da upiše osmu uzastopnu pobedu.

U drugoj utakmici večeri, sjajna ekipa Minesote nastavila je poteru za Denverom i Dalasom, koji trenutno drže poslednja dva mesta koja direktno vode u plej of i pobedili su Indijanu rezultatom 129:120. Utakmica je bila egal do samog kraja, ali večeras Badi Hild, jedan od tri najbolja trojkaša lige, nije imao svoje veče, šutirao je 1/13 za tri poena, tako da je večeras to bilo previše za ekipu Indijane, koju je ponovo predvodio sjajni Halibarton koji je upisao 22 poena, 5 skokova i 15 asistencija. Spektakularni Entoni Edvards upisao je 37 poena i bio je glavni faktor pobede Minesotr na ovoj utakmici.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *