Home Dođite na stadion TV Izveštaj: Impresivni Natko i efikasni Rikardo rutinski slomili Voždovac (VIDEO)
TV Izveštaj: Impresivni Natko i efikasni Rikardo rutinski slomili Voždovac (VIDEO)

TV Izveštaj: Impresivni Natko i efikasni Rikardo rutinski slomili Voždovac (VIDEO)

0
4

Comment(4)

  1. Mogao si fa napravis i osvrt na diskutabilne nereakcije odbrambenih igraca! Meni ovo deluje jako namesteno. Partizan do slobode!!!

  2. Zeljko hteo bih da ukazem na jednu stvar. Ne znam koje je rezolucije video ali ja sedim pored rutera i svaki ovaj Vimeo video ucitavam kao na dial up. Testirao sam brzinu svog interneta i sve je u redu. Ako neko ima slican problem neka javi cisto da covek ima u vidu

  3. Odmah se vidi ogromna razlika u igri Partizana kad je na terenu od početka genije Natko. Ali znamo svi da će u Sočiju našom igrom komandovati sporomisleći i sporovozeći trtoguz Zeka Milioner. Trener prosto ne može da odoli toj zamisli.

  4. Gospodine Panticu, treba reći istinu. Pre tog slobodnog udarca je bio ofsajd. Kao i kod prvog gola.Nismo isti! Nikad bili, niti će mo! Oni daju 2 gola iz sumljuvih situacija i onda nama isto nameštaju var. Samo što kod njih nije bilo reprize spornih situacija. Da mogu da kažu, eto i vama var pomaže. Nije to nikakva teorija zavere, već očigledna taktika, pa možda i protiv vara, jer im ne odgovara u načinu kako osvajaju titulu zadnje 4 god. Pogledaj te gol u Kruševcu i penal u Surdulici. Ne moraš biti sudija da mozes jasno da vidiš da li je ofsajd ili kontakt za penal. Zato i ide emisija na “strucnoj” tv u još “strucnijoj” emisiji, gost, čovek od blizu 70 Godina, umesto da komentariše sporne situacije, on gledaocima drži seminar kako da se tumači var?!?! Nisam siguran na osnovu kog znanja i prakse, pošto kad je gospodin sudio, nije bilo var tehnologije. Rikardov gol je još više sporan, jasno se vidi pomoćnik koji “pušta” akciju (čeka sugestiju iz var sobe, po preporuci UEFE je to sada način rada pomocnika), Rikardo daje gol, svira se ofsajd, čekamo var odluku, i priznaju gol. Lakrdija! Ovakav var Samo koristi lopovima da što bolje kradu i mazu nam oči, Eto primer Danske i penala za Engleze. “Dzentlmeni” englezi na sav glas o fer pleju a morali su u finale da udju, po svaku cenu. O kvalitetu da ne govorim jer su desetkovanu Dansku mogli samo poklonom da izbace! Ovakav var je alibi za “velike” protiv “malih”!!! Degradacija sudijske profesije! Kao aktivni sudija, sa preko 20 godina rada, na 2 kontinenta i preko 1000 utakmica, mislim da imam pravo na privatno a i profesionalno mišljenje. Vama želim svako dobro u daljem radu!

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *