Home Dođite na stadion OCENE-Flora:Partizan 1:0. Uspešno obavljeni stranački zadatak istorijskog poniženja Partizana…(VIDEO)
OCENE-Flora:Partizan 1:0. Uspešno obavljeni stranački zadatak istorijskog poniženja Partizana…(VIDEO)

OCENE-Flora:Partizan 1:0. Uspešno obavljeni stranački zadatak istorijskog poniženja Partizana…(VIDEO)

0
0

Nećemo ocenjivati fudbalere Partizana, pošto su oni najmanje krivi za istorijsku sramotu Partizana u Talinu. U ovom izdanju ocenjivaćemo trenera i Upravu FK Partizan koja je treneru dala slobodu da klub dovede do ovakvog poniženja.

Predsednik FK Partizan: Nekada je to bio čovek na koga je vrištao Aleksandar Vučić zbog osvojenih trofeja namenjenih Crvenoj zvezdi. Sada je to čovek koji uživa u tišini zarobljeništva i verovatno uživa u činjenici da odavno nema potrebe za bilo kakvim vrištanjem Vučića. Srećom, Vučić je večeras sasvim srećan, a kada je on srećan, srećan je i predsednik Partizana. Čista SNS Desetka.

Generalni direktor FK Partizan: Nekada je to bio generalni direktor na koga su režimske falange slale svoje elitne batinaše kako bi ga naterali da prihavati okupaciju Partizana od Novaka Nedića. Sada je ucenjeni aparatčik koji vezuje konja gde mu gazda kaže i ne pita previše. Partizan je osramoćen i opljačkan, zadužen do istorijskog maksimuma i treba verovati da je gazda sasvim zadovoljan obavljenim poslom. Čista SNS Desetka.
Sportski direktor FK Partizan: Nekada je to bio čovek koji je Partizanu stvarao desetine miliona evra dobiti dovođenjem igrača koji su zagorčavali život Crvenoj zvezdi i njenom najvažnijem navijaču. Sada je to investitor različitih stambenih zgrada u kojima uredno i obilno stanove kupuju menadžeri koji posluju sa Partizanom, a evropski tim Partizana koji je stvorio predao je stranački postavljenom treneru da ga čereči i rastura po volji, dok tim koji je igrao egal sa Mančesterom, nije doveden do poraza od amatera iz Talina. Čista SNS Desetka.

Trener FK Partizan od danas poznat pod nadimkom Fauna Stanoje: Nije on kriv što je dozvoljeno njegovo dovođenje na klupu Partizana. On je posao istorijskog poniženja, demontiranja tima i zaduživanja kluba do tačke gašenja, obavio zahvaljujući spremnosti ljudi koji su ga doveli da stranački posao obavi. Sportski direktor ga je proglasio najboljim trenerom Partizana u poslednjih 30 godina, a on je večeras pokazao da je najbolji trener u ponižavanju Partizana u istoriji kluba. Čista SNS Desetka.

Punu analizu utakmice u Talinu možete videti na ovom linku:

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *