Home Dođite na stadion Izveštaj: Santa Klara-Partizan 2:1 Jeftina lekcija za Bata Đorinog učenika…(VIDEO)
Izveštaj: Santa Klara-Partizan 2:1 Jeftina lekcija za Bata Đorinog učenika…(VIDEO)

Izveštaj: Santa Klara-Partizan 2:1 Jeftina lekcija za Bata Đorinog učenika…(VIDEO)

0
6

Comment(6)

  1. Pratim vas i gledam dugo. U mnogim stvarima se ne slažem sa vama. Međutim za Stanojevića ne da se slažem nego ne znam kolko smo slepi, glupi, šta li je već, da dozvoljavamo ovo da se dešava sa našim klubom.

    1. Stanojevic se izivljava nad nasim klubom drzanjem Zeke Milionera amatera u igri i MiljkoGenta na beku, dok novinari mocartsporta ih uzdizu u nebesa a Natka i Sumu pljuju do granica

  2. Dokle više ? Sreća nas je služila protiv Sočija,. Ne vjerujem da će i u revanšu !!! Ali, ja ne vidim način da se ekipa može regenerisati iz ovakvog bljedila do revanša. Sreću smo potrošili.

  3. U potpunosti se slažem za Miljkovića i Jojića to je strašno a uprava da ne može da dovede pojačanja i Ilijev koji priča gluposti ova ucenjena uprava mora da ode što pre iz Partizana a čini mi se da samo navijači ako budu složni jedino to mogu da urade ali bojim se da od toga nema ništa.

  4. Ja se ne slazem kakve igrace ima to partizan kakva smo pojacanja doveli po ko zna koju sezonu i uvek kriv trener ti si zeljko hvalio milosevica i eno sta sad radi za mesec sana ce i otkaz da dobije. Ajmo da budemo realni i natko van sebe skroz holender nula markovic protiv socija odlican sinoc nista sanicanin uzas sinoc o golmanu reci ne treba trositi decko zalutao u fudbal po ko zna koji put to pokazuje bekovi bez centrausuta 90 minuta. Ne moze da se igra na tri fronta sa 15 igraca uprava koja je nikad gora u partizanu je zrela da ode

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *