Home Arhiva konferencija Privatizacija i investicije u sportsku infrastrukturu

Privatizacija i investicije u sportsku infrastrukturu

Privatizacija i investicije u sportsku infrastrukturu

Datum održavanja:
31. 05. 2011.
Lokacija:
Danas Conference Center, GTC Avenija 19, Vladimira Popovića 38-40

Učesnici

Željko Pantić

Video

Ambasador Velike Britanije u Srbiji

Video

Pomoćnik ministra životne sredine,rudarstva i prostornog planiranja Vlade Srbije

Video

Divisional Director of building and infrastructure management,Mott MacDonald,Velika Britanija

Video

Generalni direktor ARUP Srbija

Video

Izvršni direktor Energoprojekt Visokogradnja a.d.

Video

Izvršni partner Solidity Real Estate

Video

Rasprava nakon prezentacije

Video

Akreditacija učesnika: Akreditacije se preuzimaju na akreditacionom desku u Danas konferens centru, GTC Avenija 19, Vladimira Popovića 38-40/III, na dan konferencije, u utorak, 31. maja 2011. godine, počevši od 09.30. Obezbeđenje objekta GTC Avenija 19 zahteva od svih posetilaca da se identifikuju ličnom kartom na ulaznoj recepciji(unutrašnji ulaz pored KBC Banke).

Akreditacija medija: Svi elektronski i štampani mediji mogu se akreditovati slanjem mejla na conferences@danas.rs najkasnije do ponedeljka,30. maja 2011. godine u 17h. Obezbeđenje objekta GTC Avenija 19 zahteva od svih posetilaca da se identifikuju ličnom kartom na ulaznoj recepciji(unutrašnji ulaz pored KBC Banke).

10:00-10:05 Uvodni pozdrav: Željko Pantić, direktor Danas Conference Center d.o.o.

10:05-10:10 Video najava

10:10-10:25 Key note izlaganje: Majkl Devenport, Ambasador Velike Britanije u Srbiji.

10:25-12:15 Panel diskusija: Privatizacija i investicije u sportsku infrastrukturu

Aleksandra Damnjanović Petrović, pomoćnik ministra životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja; Leon Higgins, Divisional Director of Building and Infrastructure management, Mott MacDonald,Velika Britanija;Olga Đurić Perić, generalni direktor ARUP Srbija; Marko Hajduković, izvršni direktor Energoprojekt Visokogradnja a.d.;Jovica Jakovac, izvršni partner Solidity Real Estate.

Da li je privatizacija u sportu preduslov investicija u sportsku infrastrukturu? Šta sa nižerazrednim klubovima koje nije moguće privatizovati, a šta sa velikim klubovima koji raspolažu ogromnom imovinom?Šta za različite gradove u Srbiji znači modernizacija sportske infrastrukture, i koja je uloga tih investicija u ravnomernom regionalnom razvoju? Koja je uloga države, a koja lokalnih samouprava, u modernizaciji sportske infrastrukture na mestima gde ne postoji interes privatnih investitora za gradnju multifunkcionalnih sportskih objekata?Da li u velikim gradovima sportske objekte treba da gradi država ili privatni investitori i koja evropska i svetska iskustva u ovoj oblasti Srbija može da primeni?Zašto je u razvijenom svetu napušten koncept gradnje isključivo sportskih objekata i koje uštede državnom budžetu donosi gradnja multifunkcionalnih sportskih objekata?

12:15-12:45 Media Briefing

EKSKLUZIVNI IZVEŠTAJI SA POSETE DANAS KONFERENS CENTRA AMERICI MOGU SE VIDETI U SEKCIJI TV PRODUKCIJA NA OVOJ STRANI ILI NA SEKCIJI TV PRODUKCIJA GORE DESNO U SEKCIJI SOS KANAL