Home Arhiva konferencija Konferencija za medije-Microsoft Sinergija 10

Konferencija za medije-Microsoft Sinergija 10

Konferencija za medije-Microsoft Sinergija 10

Datum održavanja:
11. 11. 2010.
Lokacija:
Danas Conference Center, GTC Avenija 19, Vladimira Popovića 38-40

Učesnici

direktor Microsoft Sinergije

Video

direktor poslovanja Microsoft Srbija

Video

PR Menadžer Microsoft Srbija

Video

Govore:

  • Svjetlana Brekić, direktor poslovanja Microsoft Srbija;
  • Borko Kovačević, direktor Microsoft Sinergije;
  • Marija Vujanić, PR menadžer Microsoft Srbija;

DESETA JUBILARNA SINERGIJA „U OBLAKU“

Deseta jubilarna konferencija Microsoft Sinergija biće održana od 15. do 19. Novembra u Sava Centru u Beogradu pod sloganom „We are all in“. Ovo je najveća i najuticajnija konferencija posvećena informaciono komunikacionim tehnologijama i njihovoj poslovnoj primeni u regionu Jugoistočne Evrope. Tokom pet dana eminentni strani i domaći IT stručnjaci održaće preko 100 predavanja, edukativnih radionica, seminara i poslovnih skupova.

„Za deset godina svog postojanja Sinergija je trajala 29 dana, oklupila 25.000 učesnika, 630 predavača i održano je 800 prezantacija. Na osnovu interesovanja koje ove godine vlada u Srbiji, ali i u inostranstvu za Sinergijom, očekujemo preko 3.000 učesnika. To bi ovogodišnju, jubilarnu desetu Microsoft Sinergiju učinilo najvećom do sada. Sinergija je postala regionalni brend koji se vezuje ne samo za Microsoft tehnologije, već za sve što je novo i aktuelno u čitavom IT svetu“ izjavio je direktor Sinergije Borko Kovačević.

 Kao globalni trend koji osvaja ICT, Cloud Computing će obeležiti ovogodišnju Sinergiju, a ujedno označiti i početak jedne nove ere koja će iz korena promeniti način na koji shvatamo informaciono komunikacione tehnologije.

„Microsoft paralelno razvija svoje proizvode i usluge i „u oblaku“, čineći ih dostupnim najrazličitijim vrstama korisnika. Sa petnaestogodišnjim iskustvom u pružanju kvalitetnih i pouzdanih Cloud computing usluga, Microsoft već uslužuje preduzeća, državne institucije i potrošače širom sveta, a u narednom periodu i u Srbiji“ izjavila je Svjetlana Brekić, direktorka poslovanja kompanije Microsoft.

 Na Sinergiji, Microsoft Srbija će predstaviti nove proizvode i usluge: Windows Phone 7, Office 2010 na srpskom jeziku, Windows Live Essentials 2011, Microsoft Lync Server 2010 i još mnogo toga.

 Sinergija će svečano biti otvorena u ponedeljak 15. Novembra u Narodnom pozorištu a prisutnim zvanicama obratiće se i Kevin Turner, direktor operacije u kompaniji Microsofta.

Svi zainteresovani za učešće na konferenciji mogu se registrovati preko zvaničnog portala konferencije www.mssinergija.net.


TV izveštaji

Internet

Štampani mediji