Home Arhiva konferencija Kablovski TV programi i budućnost televizije u Srbiji

Kablovski TV programi i budućnost televizije u Srbiji

Kablovski TV programi i budućnost televizije u Srbiji

Datum održavanja:
05. 10. 2011.
Lokacija:
Danas Conference Center, GTC Avenija 19, Vladimira Popovića 38-40

Učesnici

Željko Pantić,direktor Danas Conference Center d.o.o.

Video

Izvršni direktor Nielsen Audience Measurement Serbia

Video

Direktor Represent Communications

Video

Direktor funkcije marketinga i prodaje Telekom Srbija a.d.

Video

Zamenik direktora PTT KDS

Video

Video

Video

Akreditacija učesnika: Akreditacije se preuzimaju na akreditacionom desku u Danas konferens centru, GTC Avenija 19, Vladimira Popovića 38-40/III, na dan konferencije, u sredu, 5. oktobra 2011. godine, počevši od 09.30. Obezbeđenje objekta GTC Avenija 19 zahteva od svih posetilaca da se identifikuju ličnom kartom na ulaznoj recepciji(unutrašnji ulaz pored KBC Banke).

Akreditacija medija: Svi elektronski i štampani mediji mogu se akreditovati slanjem mejla na conferences@danas.rs najkasnije do utorka, 4. oktobra 2011. godine u 17h. Obezbeđenje objekta GTC Avenija 19 zahteva od svih posetilaca da se identifikuju ličnom kartom na ulaznoj recepciji(unutrašnji ulaz pored KBC Banke).DODATNE INFORMACIJE: 011 7111 767.

12:30-12:35 Uvodni pozdrav: Željko Pantić, direktor Danas Conference Center d.o.o.

12:35-12:40 Video najavaSTRONG>

12:40-14:30 Panel diskusija: Kablovski TV programi i budućnost televizije u Srbiji

Darko Broćić, izvršni direktor Nielsen Audience Measurement Serbia; Borislav Miljanović, direktor McCann Erickson Public Relations; Jelena Stojanović, direktor funkcije marketinga i prodaje Telekom Srbija; Dejan Burćul, direktor PTT KDS.

Koji je društveni uticaj stranih TV programa koji se emituju kroz kablovsko distributivne sisteme u Srbiji? Koliko kvalitet stranih TV programa utiče na biznis model domaćih TV emitera i da li se sve veći broj korporativnih oglašivača pomera ka tim programima? Kako se domaći TV emiteri bore sa konkurencijom znatno bogatijih TV produkcija koje stoje iza stranih TV programa? Koje su tehnološke prednosti IP TV tehnologije i da li je proces digitalizacije televizije u Srbiji većim delom realizovan kroz mrežu kablovsko distributnivnih sistema u velikim gradovima?Koliko je održiv obrazovni koncept medijskog javnog servisa Srbije u okruženju nekoliko najkvalitetnijih svetskih obrazovnih TV kanala koji su dostupni građanima Srbije?Koje prihode generiše mreža kablovsko distributivnih sistema u Srbiji, i koji investicioni potencijal postoji u ovoj oblasti?
14:30-14:45 Media Briefing


TV izveštaji

14. 10. 2011. TV Studio B, TV magazin:

Internet

Štampani mediji