Home Košarka Bogdan upisao 13 poena u pobedi Atlante, Finiks zaređao 13 uzastopnih pobeda! VIDEO)
Bogdan upisao 13 poena u pobedi Atlante, Finiks zaređao 13 uzastopnih pobeda! VIDEO)
0

Bogdan upisao 13 poena u pobedi Atlante, Finiks zaređao 13 uzastopnih pobeda! VIDEO)

0
0

Bogdan Bogdanović upisao je 13 poena i 5 skokova u očekivanoj pobedi Atlante nad mladim timom Oklahome rezultatom 113:101 i ovom pobedom tim iz Džordžije je konačno došao do identičnog broja pobeda i poraza nakon vrlo teškog starta sezone. Ovo je peta pobeda zaredom i povratak na očekivani nivo rezultata Аtalente je očigledno u punom zamahu. Finiks je upisao trinaestu uzastopnu pobedu, ovoga puta stradao je San Antonio rezultatom 115:111 i prošlosezonski finalista NBA pokazuje da u tom uspehu nije ništa slučajno i da će i ove sezone biti vrlo ozbiljan kandidat za sam vrh Zapada.

Sakramento Kingsi poraženi su od Filadelfije rezultatom 102:94 u utakmici u kojoj su gosti igrali bez nekoliko ključnih startera, ali je uprkos tome domaći tim propustio šansu da pobedi i u finišu ispustio pobedu. Prijatelj i saradnik Luka Voltona iz vremena kada su zajedno radili u Golden stejtu, Alvin Džentri, našao se u vrlo nezavidnoj situaciji da nakon šokantne smene trenera, vodi takođe šokirani tim Sakramenta. Delovalo je da je većim delom ove utakmice uspeo da tim drži pod kontrolom, ali je ponovo Devion Mičel bio jedan od najgorih na terenu sa šutem iz igre 2/9, što je uz neobično veliki broj izgubljenih lopti Harisona Barnsa i nula poena Halibartona, bilo dovoljno da poništi jednu u suštini vrlo solidnu partiju tima Sakramenta. Foks je upisao 25 poena i 5 skokova, Badi Hild je sa klupe dodao 21 poen i čak devet skokova, ali je sve to poništeno impresivnom partijom Dramonda koji je pod košem radio šta je hteo protiv small ball varijanti koje su iznuđene činjenicom da u timu Sakramenta odlukom generalnog menadžera Montija Meknera ima čak pet plejmejkera i ta niska postavka večeras je uništena sa čak 23 skoka iskusnog igrača koji je večeras bio najbolji u redovima Filadelfije.

U ostalim utakmicama večeri, Bruklin je pobedio Klivlend rezultatom 117:112, Šarlot je u uzbudljivoj završnici pobedio Vašington rezultatom 109:103, dok je Čikago neočekivano demoliran od Indijane rezultatom 109:77. Minesota je nastavila pohod ka plej of zoni Zapada pobedom nad Nju Orleansom rezultatom 110:96, dok je Milvoki rutinski dobio Orlando rezultatom 123:92. Boston je opravdao ulogu favorita protiv Hjustona i pobedio 108:90, dok je vrhunac ove NBA večeri bila utakmica Memfisa i Jute, koju je svojom sjajnom minijaturom odlučio odlični krilni centar Džeren Džekson Džunior.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

[an error occurred while processing the directive]
[an error occurred while processing the directive]

[an error occurred while processing the directive]
[an error occurred while processing the directive]