Home Ekonomija sporta Srbija je jedina zemlja Evrope bez modernih stadiona(VIDEO)
Srbija je jedina zemlja Evrope bez modernih stadiona(VIDEO)
0

Srbija je jedina zemlja Evrope bez modernih stadiona(VIDEO)

0
0

Srbija je jedina država Evrope u kojoj vlast želi da troši ogroman državni novac na Nacionalni stadion, bez pokušaja bilo kakvog modela javno-privatnog partnerstva, ali je i jedina zemlja na svetu u kojoj ozbiljni deo opozicione javnosti propagira da su fudbalski stadioni praktično nepotrebni, jedan je od ključnih zaključaka konferencije Danas konferens centra “Investicioni modeli  gradnjr sportske infrastrukture u Srbiji”, održane u petak, 9. oktobra 2020.godine uz institucionalno partnerstvo Ambasade SAD u Srbiji.

Profesor ekonomije Miodrag Zec i Dobrivoje Tanasijević, bivši predsednik FK Crvena zvezda i dugogodišnji član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Engleske, ukazali su na različite društvene, ekonomske i sportske aspekte ovog problema, koji Srbiju čini potpuno jedinstvenom zemljom ne samo Evrope,već i sveta, zbog činjenice da praktično nema moderne stadione građene po standardima 21. veka.

Program ove konferencije, koja je po svom sadržaju bila po mnogo čemu jedinstvena, možete videti na ovom video snimku sa YouTube kanalu Danas Conference Center: