Home Ekonomija sporta Partizan APP svečano predstavljen u Radisson Blu hotelu
Partizan APP svečano predstavljen u Radisson Blu hotelu
0

Partizan APP svečano predstavljen u Radisson Blu hotelu

0
0

U ponedeljak, 25. 1. 2016. godine, u hotelu Radisson Blue Old Mill u Beogradu, zvanično je predstavljena dugo najavljivana aplikacija pod nazivom Partizan app.

Na konferenciji za medije na kojoj je zvanično aktivirana aplikacija, a ujedno predstavljena i njena funkcija kroz video-prezentaciju, govorili su v. d. predsednik FK Partizan g. Ivan Ćurković, šef stručnog štaba FK Partizan g. Ivan Tomić, Bojan Trajković, direktor kompanije Video net, koja daje tehničku podršku celom projektu, kao i direktor Danas conference center  g. Željko Pantić.

– Zahvaljujući saradnji Danas confernce center i kompaniji Video net, FK Partizan danas promoviše jedan novi vid komunikacije sa našim navijačima širom sveta. Moderna tehnologija i ljudi koji se time bave i vole Partizan, napravili su to da preko ove aplikacije svi kojima je Partizan na srcu mogu od danas da prate sve ono što se dešava u Partizanu i oko njega na svojim mobilnim telefonima i tablet računarima. Tu spada i Partizanov vesnik, koga smo ponovo oživeli i modernizovali, a pored toga mogu i da naruče ceo asortiman proivoda iz palete Partizanovog butika. Sa ponosom mogu da kažem da je Partizan prvi na ovim prostorima koji je stavio u funkciju ovaj vid komunikacije sa svojim pristalicama – završio je svoje izlaganje v.d. predsednik FK Partizan Ivan Ćurković.

Prisutnima se obratio i šef struke crno-belih Ivan Tomić:

– Izražavam zadovoljstvo zbog aplikacije koja se danas promoviše, pošto ona omogućava ljubiteljima crno-bele boje da 365 dana u godini budu informisani o dešavanjima unutar kluba. Sa druge strane, izražavam nadu i duboko verovanje da ćemo svi zajedno – igrači, stručni štab i medicinski blok i moja malenkost, isprovocirati u svakom navijaču potrebu da se uključi u dešavanja u klubu i bude informisan na pravi način, a našim igrama ćemo ih privući i da dolaze uživo na stadion.

Partizan app predstavlja najmoderniju sportsku aplikaciju u Srbiji koja je od danas dostupna na Google Play i Apple Store nalozima navijačima Partizana širom sveta.

Ova aplikacija za mobilne telefone i tablete omogućiće navijačima Partizana da svakodnevno budu informisani o aktivnostima svog kluba, da gledaju direktne prenose konferencija za štampu, promocije i prenose prijateljskih utakmica Partizana tokom priprema na Kipru, kao i drugih video-materijala koji će dnevno biti postavljeni kao deo ove jedinstvene aplikacije rađene po uzoru na Real Madrid App.

Marketing FK Partizan je 2014. godine lansirao prvu aplikaciju sličnog tipa pod nazivom FK Partizan. Razlika u odnosu na Partizan App je u tome što je sada reč o i projektu koji prvi put u Srbiji objedinjuje aplikaciju i televizijski program jedne klupske televizije, a ujedno predstavlja i prvu ozbiljnu sportsku aplikaciju iz Srbije koja je registrovana za uređaje najveće svetske kompanije Apple.

U finalnom spotu kojim se najavljuje Partizan App glavni akteri su fudbaleri Partizana: Saša Ilić, Sedrik Gogua, Andrija Živković, Beko Fofana, Miroslav Vulićević, Luiz Everton, Dušan Vlahović, Alen Stevanović i Valeri Božinov.

Aplikaciju Partizan App među prvima su aktivirali i prvotimci Partizana Valeri Božinov, Saša Ilić, Andrija Živković i Everton Luiz, koji su i prisustvovali zvaničnom predstavljanju, kao i predsednik Omladinske škole Momčilo Vukotić, dr Vladimir Vuletić, Damir Čakar, Vojislav Nedić i sportski direktor Ivica Iliev.