Home Globalna ekonomija Nova sezona konferencija Danas konferens centra
Nova sezona konferencija Danas konferens centra
0

Nova sezona konferencija Danas konferens centra

0
0

Danas konferens centar nastavlja svoj rad, i nakon punih 9 godina postojanja i 180 održanih konferencija, ponovo otvara nove teme koje na različite načine utiču na razvoj ekonomije i društva u Srbiji. Ekonomija zabave, sistemsko upravljanje otpadom, kadrovski deficit u zdravstvu, dualno obrazovanje, samo su neke od tema konferencija koje će biti realizovane uz saradnju sa Ambasadom SAD, Privrednom komorom Srbije, ali i mnogim drugim državnim institucijama, privatnim korporacijama i ambasadama, sa ciljem promovisanja tema od suštinskog značaja za održivu budućnost Srbije kao države.

Danas konferens centar nastao je u sklopu dnevnog lista Danas pre devet godina, prva konferencija održana je 20.oktobra 2008.godine sa temom elektronske uprave u Srbiji, da bi nakon velikog uspeha konferencija i TV emisija, u martu 2010. godine Danas Conference Center d.o.o. postao zasebna kompanija u većinskom vlasništvu dnevnog lista Danas, i nakon punih pet godina uspešnog postojanja i rada, u martu 2015.godine većinski udeo dnevnog lista Danas otkupljen je, tako da je Danas  konferens centar već pune dve i po godine potpuno samostalna i nezavisna kompanija koja se pored održavanja konferencija, bavi i različitim projektima TV produkcije, bez ikakve vlasničke veze sa bilo kojim štampanim ili elektronskim medijem.

Ova konferencijska sezona posebno je značajna i zbog toga što će u samom konceptu programa, akcenat biti na televizijskoj formi, na plasiranju tema konferencija na način koji je neka vrsta kombinacije klasične konferencije i televizijske emisije, što će biti još jedan korak u stalnoj evoluciji Danas konferens centra kao kompanije koja prati globalne medijske trendove.

Nova sezona Danas konferens centra počinje 15.septembra konferencijom o ekonomiji zabave, a završava se 1.decembra konferencijom o ekonomiji sporta.