Home Košarka Sjajni Djurent igrao čak 53 minuta bez odmora, upisao 48 poena, ali nakon produžetka Milvoki je u finalu Istoka! (VIDEO)
Sjajni Djurent igrao čak 53 minuta bez odmora, upisao 48 poena, ali nakon produžetka Milvoki je u finalu Istoka! (VIDEO)
0

Sjajni Djurent igrao čak 53 minuta bez odmora, upisao 48 poena, ali nakon produžetka Milvoki je u finalu Istoka! (VIDEO)

0
0

Sjajni Kevin Djurent je ponovo igrao bez odmora puna 53 minuta, Džejms Harden takođe, ali je na kraju Milvoki uspeo da nakon produžetka preživi pakao u Bruklinu i pobedi rezultatom 115:111. U jednoj potpuno izjednačenog utakmici u kojoj se vođstvo menjalo 20 puta, na kraju se ispostavilo da je seriju odlučio gotovo bizarni detalj kod poslednjeg šuta Kevina Djuranta u regularnom delu utakmice, koji je on pogodio, ali je minimalno nagazio liniju za tri poena, tako da je umesto šuta za pobedu, taj šut obezbedio Bruklinu “samo” produžetak i sve ostalo je bilo posledica tog sitnog detalja. U produžetku je premoreni i sagoreli tim Bruklina upisao ukupno dva poena za pet minuta, iscrpljeni Djurent nije pogodio ništa u produžetku, nakon monstruozne partije u regularnom delu utakmice u kojoj je postavio NBA rekord svih vremena po broju postignutih poena u sedmoj utakmici sa čak 48 poena. Ni Milvoki nije bio ništa odmorniji, ispostavilo se da su postigli ukupno šest poena u produžetku, ali je na kraju ipak to bilo dovoljno za pobedu u ovoj sjajnoj seriji u kojoj je nažalost neko morao da izgubi, i to je ovog puta bio super tim Bruklina. Janis Antetokunpo je upisao 40 poena, 13 skokova i 5 asistencija, pratili su ga Kris Midlton sa 23 poena i Bruk Lopez sa 19 poena, tako da se na kraju ispostavila kao fatalna treća utakmica u ovoj seriji u kojoj je Brus Braun uzeo poslednja dva šuta u poslednjih 20 sekundi utakmice u kojoj je Milvoki bio potpuno zreo za gubitak serije, za pad na 0:3, ali je taj bizarni nedostatak hijerarhije u napadu Bruklina na toj utakmici na kraju ispao fatalan.  Sjajna serija čiji je ishod možda i dobar za NBA i košarku generalno, pošto je na kraju ipak pobedila timska košarka Milvokija i poražen koncept “kupovine” NBA titule kroz sklapanje super timova, tako da je Bruklin ispao već u polufinalu Istoka uprkos čak četiri dovedena All Star igrača u startnoj petorci.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published.