Home Globalna ekonomija Konferencijska sezona Danas konferens centra u znaku velikog jubileja(VIDEO)
Konferencijska sezona Danas konferens centra u znaku velikog jubileja(VIDEO)
0

Konferencijska sezona Danas konferens centra u znaku velikog jubileja(VIDEO)

0
0

Nova konferencijska sezona Danas konferens centra počinje u septembru i biće posebna po mnogo čemu, pre svega po tome što će u okviru nje biti održana i jubilarna dvestota konferencija Danas konferens centra. Prva konferencija Danas konferens centra održana je 20.oktobra 2008.godine u hotelu Hyatt Regency u Beogradu i u programima konferencija učestvovalo je preko 700 domaćih i stranih govornika iz različitih sfera društvenog života.

U okviru ove specijalne konferencijske sezone, a u skladu sa apolitičnom programskom politikom od osnivanja Danas konferens centra, biće realizovane programske konferencije koje će se fokusirati na veze SAD i Srbije u oblastima filmske industrije, sporta, zaštite životne sredine, obrazovnog sistema, ICT industrije, infrastrukturnih ulaganja… Insitucionalni i programski partner ove specijalne konferencijske sezone Danas konferens centra, biće Ambasada SAD u Srbiji.

Takođe, pored ove specijalne konferencijske sezone, tokom septembra meseca nastavićemo sa emitovanjem nove sezone serijala Dođite na stadion, kao i dve putopisne sezone serijala snimljenih u SAD, tako da će tokom jeseni takođe biti emitovane i treća sezona serijala “Orlando” i i druga sezona serijala “California”. Program će primarno biti emitovan na YouTube kanalu Danas Conference Center, koji je dugi niz godina jedan od najgledanijih i najuticajnijih informativnih YouTube kanala ne samo u Srbiji, već i regionu, sa preko 20 miliona pregleda i preko 20 hiljada prijavljenih korisnika.

Pogledajte kako je izgledala naša prva konferencija, te daleke 2008.godine i budite uz nas u ovoj specijalnoj konferencijskoj sezoni koja počinje u septembru: