Home Dođite na stadion Dođite na stadion 410. Srbija centar kladioničarske mafije i FBI pred vratima UEFA (VIDEO)
Dođite na stadion 410. Srbija centar kladioničarske mafije i FBI pred vratima UEFA (VIDEO)

Dođite na stadion 410. Srbija centar kladioničarske mafije i FBI pred vratima UEFA (VIDEO)

0
4

Comment(4)

  1. Dr Rasim Ljajic i Ramadani su u odličnim odnosima. Ramadani lično je tražio od njega da preuzme funkciju predsednika FSS jer mu je mnogo ozbiljnih igrača otkazalo saradnju tokom ove pandemije i on želi da povrati taj uticaj preko nacionalnog tima. Postoje ogromne opstrukcije iz Zvezde jer su oni pripremili Lukića i Nebojšu Lekovića za tu poziciju. Sada guraju Lekovića na mesto generalnog sekretara jer Vučić je mesto predsednika obećao Rasimu, koji mu drži celu Rašku oblast. Dr Ljajić je kao i većina Vučićevih koalicionih partnera počeo u poslednje vreme intenzivno da trguje uticajem, što Aleksandra Vučića čini mnogo nervoznim. Iako se Dačićeva stranka u jednom momentu osipala, ti kadrovi su poceli naprasno da mu se vracaju, svesni da u Vučićevoj SNS bari krokodila ne mogu da isplivaju u prvi plan i da svoje lične interese lakše mogu da sprovedu preko partije iz koje su došli. Vazura i Vučelić ćute. Oni ne samo da nemaju svog kandidata, nego ne smeju ni da pomisle da javno podrže dr Ljajića. Kandidata koji bi u svakom slučaju najmanje radio u korist Zvezde i koji će kao i Vučelić postojati i nakon SNS. Očekuju nas veoma zanimljive sedmice raspleta.

  2. Drugi bitan čovek u toj hobotnici je Ljuban Kovačević. IT stručnjak. I on zapravo vodi naloge Filipa Stevanovića i starleta iz Zadruge. Preciznije Tare Simov koja je još pre nekoliko meseci imala incident tamo jer je udarila jednu drugu učesnicu, da bi tek pre nekoliko dana bila izbačena pošto je ponovila isti incident. A Ljuban je uspeo da nekoliko desetina hiljada komentara koji su se objavljivali protiv nje na zvanicnom jutjub kanalu Zadruge pri tom prvom incidentu, briše u samom začetku. Iako on ne vodi taj kanal, što je posebno zanimljivo. Pogotovo što na zvanični kanal Zadruge pristižu milioni komentara u toku jednog meseca. E sad zamislite kakav on posao uspeva da odradi i koliki je njegov uticaj na jutjubu?! Vas DCC nalog očigledno je ugašen prema Mićanovom nalogu ali je egzekutor bio Ljuban, koji je pritom i inženjer nadležan za društvene mreze. Sve ove podatke ćete naći u dva klika. Dužan sam bio tu ispravku. Mićan jeste na vrhu piramide ali Ljuban je taj koji izvršava poslove direktno. I najzahtevnije zadatke. Malo sam permutovao imena posto su slična ali Vi svakako u emisiji i niste pomenuli Filipa Stevanovića i starlete. Uspeo sam da ispravim grešku na vreme. Do duše minimalnu, jer je reč o istoj organizaciji.

  3. Svaka čast čitaocu Marko Mare na izvanrednim informacijama i što vam pomaže u ovoj istrazi. Evo dokaza o Ljubanu Kovačeviću direktno sa portala koji vas je danas napao.
    httpss://www.republika.rs/zadruga/zadruga/265625/taru-otkacio-prijatelj-nakon-veze-oglasio-ljuban-koga-zadrugarka-besni-jer-uklanja-dokaze-njenim-ranim-radovima

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published.