Home Dođite na stadion Dobro došli na Vimeo kanal Danas Conference Center! (VIDEO)
Dobro došli na Vimeo kanal Danas Conference Center! (VIDEO)

Dobro došli na Vimeo kanal Danas Conference Center! (VIDEO)

0
3

Dobro došli na Vimeo kanal Danas Conference Center… Vrhunski video servis, najkvalitetnija slika i mogućnost da se kvalitetan program deli na različite načine, to je Vimeo… Možete da pratite i kao deo vesti na portalu Danas.TV, možete da se prijavite na Vimeo i komentarišete, a možete i da samo gledate bez prijavljivanja. Vimeo koristi preko 200 miliona korisnika širom sveta i jedan je od najbrže rastućih video servisa koji je samo tokom pandemije dobio novih 30 miliona korisnika, tako da je otvaranje naloga Danas Conference Center na video servisu Vimeo praćenje globalnog trenda, posebno za one produkcije koje žele da svoj program emituju na najvišem nivou kvaliteta. Gledajte Danas Conference Center programe iz prošlosti, naše ekskluzivne snimke, kao i konferencije koje su realizovane u saradnji sa Ambasadom SAD u Srbiji. Dobro došli na Vimeo kanal Danas Conference Center!

Comment(3)

  1. Gledam ovu parodiju od Elvisa kako se uživeo. Na trenutak je zaboravio da je kralj rock-n-rolla i hteo da bude Falćineli. Koliko su ovo dragoceni snimci kao svedočanstvo o jednoj epohi neiviđenog kriminala u FSS i nameštenih prvenstava . Hvala ti Željko na ovoj neprocenjivo vrednoj arhivi.

  2. 3 miliona Evra diže kredit Ostoja Mijailović kod iste banke protiv koje je navodno dobio spor. I to sve za Željka Obradovića. I posle smo svi mi protivnici i neprijatelji kluba koji smo protiv tog suludog aranžmana sa Željkom. Svi ga postujemo ali nije vreme za njega. Evo zluradi pišu: evo šta će sada Pantic da kaže, pa i Željko sarađuje sa Ostojom, zašto bi sada Ostoja bio sporan i sumnjiv?! Ostoja preko svog portala čiji je vlasnik 1/1 Reflektor magazin svaki dan pušta info da je on pristao i tako vrši pritisak na njega. A Željko ne zna da je kredit u pitanju, nego misli da će država dati podršku. Uzgred kad smo već kod platforme Vimeo obratite pažnju na jedan menadžerski profil tamo. Kucajte: Love players u pretrazi na Vimeu. Tamo ćete videti listu igrača Velibora Kvrgića, menadžera kome Iliev duguje. Tamo se nalaze klipovi Ilieva, Šaranova, Mutomba, Solomona, Zakarica. I sada Milana Makarica koji će doći. Jer Iliev je još uvek dužan Kvrgiću. Ilieva je napustila žena jer je on potpuno propao. Čak ga je i policija ispitivala u vezi stanova nakon jedne od vaših prošlih emisija.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published.