Home Vesti 30 miliona pregleda! (VIDEO)
30 miliona pregleda! (VIDEO)
0

30 miliona pregleda! (VIDEO)

0
0

YouTube kanal Danas Conference Center došao je vrlo brzo do novog, veoma simboličnog broja pregleda koji govori o potpunoj ekspanziji i eksplozivnom rastu gledanosti praktično po svim parametrima, od broja gledalaca, trajanja gledanja do ukupnog broja pregleda. Brojka od 30 miliona pregleda i 30 hiljada stalno prijavljenih korisnika posledica je konstantnog rasta gledanosti aktuelnih programa, ali i ogromne gledanosti tzv. “istorijskih” YouTube snimaka koji periodično doživljavaju pravu eksploziju gledanosti.

Tako su samo dva takva “istorijska” snimka o Andriji Živkoviću i Savi Miloševiću u poslednjih mesec dana akumulirali preko 700 hiljada pregleda, dok je jedan aktuelan Youtube snimak vezan za utakmicu Vojvodina-Partizan dospeo na visoko peto mesto na YouTube trending listi u Srbiji i na putu je gledanosti od 100 hiljada pregleda.

Hvala što nas pratite i budite uz Danas Conference Center u nastavku naše konferencijske sezone i TV programima koji će biti emitovani u jesenjim mesecima koji su pred nama…